6-3

ojojoj, här går det undan!
 
två matcher har hunnit passera
 
6-3 förlust borta i lördags, och sedan 6-3 vinst hemma igår.
 
Första matchen var vi nog fortfarande kvar i bussen i första perioden och täby hann dra ifrån till 3-0 vilket blev en lite för tuff uppförsbacke för oss att hämta upp.
 
Igår däremot visade vi att det inte skulle upprepas och tog ledningen tidigt med två bollar. Mållöst ett tag framöver innan vi i tredje kunde öka på till en mer komfortabel ledning. Täby fick lite utdelning i slutet men ingenting som hotade segern.
 
Så nu har vi matchboll inför kommande fight på torsdag i Täby. Vore skönt om vi kunde stänga den här kvartsfinalsserien redan då.
 
Angående min kropp som har fixat det här över förväntan så har ni här lite fina bilder på mina utvärtes skador. Det är inte alltid skönt att spela innebandy.
 
 
 
 
Hoppas vi ses i Täby på torsdag! Nedsläpp 18.00
 
peace
 

Låter ingen fucka upp vårat mode

"Den mätta dagen, den är aldrig störst. Den bästa dagen är en dag av törst. Nog finns det mod och mening i vår färd -men det är vägen, som är mödan värd. Bryt upp, bryt upp! Den nya dagen gryr. Oändligt är vårt stora äventyr"
 
En något förkortad version av Karin Boyes dikt I rörelse. Nu laddar vi för andra steget i vårt stora äventyr.
 


 

7-4

Första matchen i kvartsfinalsserien avklarad.
 
Den slutade 7-4 till vår fördel. Så, då lämnar vi det bakom oss och blickar framåt. Nästa drabbning sker redan imorgon. Det går fort i hockey, som man brukar säga.
 
Flåset hängde ändå med över förväntan, ville inte dö förrän i slutet på tredje perioden! Och trots lite blåmärken och utvändiga skador känns kroppen ändå rätt fräsch. HEJA KROPPEN!!
 
 
 
Highlights från matchen hittar ni här!
 
Love
 
/m

samla alla gör er redo för en show

ooooch där går vi in i slutspelsbubblan.
 
Vinst 4-2 mot Endre och efter telefonkonferensen stod det klart att det blir Täby som står som motståndare i kvartsfinalsserien.
 
KUL.... att få möta gamla lagkamrater
mindre KUL...att spela på parketten i Tibblehallen..
 
heja kais

så jag lever mitt liv

trodde nog aldrig att jag skulle komma tillbaka.
 
men efter allt, så kändes det skönt att komma hem.
 
 
"lås in era söner" - jessika eriksson
 

RSS 2.0